Ontinyent inaugura l’exposició “Edusi Ontinyent” que mostra les inversions milionàries d’Europa a la ciutat

Reprodueix vídeo

Ontinyent evoluciona cap a Europa

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert les portes de l’exposició “Edusi Ontinyent”, que repassa, amb panells explicatius i informació audiovisual. Un valor global de 5 milions d’euros, cofinançats al 50% pels Fons Feder i el Fons Social Europeu.

La mostra, que es podrà visitar al pati del Museu del Tèxtil, està elaborada amb materials reciclats i reciclables, i consta de 100 m2. En ells, es donen detalls dels projectes de 9 àrees d’acció: modernització de l’administració; ciutat intel·ligent; mobilitat sostenible; eficiència energètica; rehabilitació patrimonial; recuperació ambiental; regeneració de vivenda pública; formació i inserció laboral; i reactivació econòmica.

Estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI) que són sinònim de futur, de prosperitat i de la ferma intenció del Govern d’Ontinyent de construir una ciutat transversal més sostenible i moderna. Un Ontinyent que evoluciona i mira cap a Europa, mitjançant tot un seguit d’accions de les quals els veïns i veïnes de la ciutat poden saber més visitant esta exposició.

L’alcalde feia també referència a l’anunci fet dies arrere de que Ontinyent comptarà en 2023 amb 16 milions d’inversions.

A més l’acte es recordava que la Unió Europa ha defès sempre la transparència comunicativa sobre tot el procés de cada projecte.

Finalment l’exposició podrà ser visitada per la ciutadania des del proper dilluns 19 de desembre i fins el 15 de gener.

Ontinyent.

Comarcal.TV

Evolucionant amb Europa

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés