Ontinyent executa millores en la seguretat de 6 camins del disseminat per valor 120.000 euros

Reprodueix vídeo

L’Ajuntament d’Ontinyent està executant millores estos dies en fins a 6 camins del disseminat per valor de 120.000 euros. Camí Vell de Biar, Camí de Mossèn Conca, Camí Fondo, Camí Vell d’Agullent, Camí Vell d’Agres i Camí de la Farola. Les obres estan finançades per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública dins les subvencions a municipis afectats per la DANA 2019.

Així, aquesta setmana han finalitzat les tasques de reparació del Camí Vell de Biar, del ramal 7B del camí de mossèn Conca i camí Fondo. Una actuació que ha servit per reparar prop de 1.500 m2 de paviment  amb un pressupost de 47.874,30 euros.

Altra obra  finalitzada es la del Camí Vell d’Agullent.  En la mateixa, s’ha executat 35 metres de mur per consolidar el terreny sobre el que va el paviment, amb un pressupost de 12.553, 79 euros.

Altres actuacions previstes dins d’esta línia, com la reparació del Camí Vell d’Agres, on es restituirà 110 metres de cuneta amb un pressupost de 28.092,07 euros. Finalment, també es repararà la cuneta del Camí de la Farola amb restitució de 230 metres; tot amb un pressupost d’adjudicació 31.372,03 euros.

Amb aquestes actuacions, Ontinyent va aconseguir ser una de les 5 ciutats amb més subvencions de les 72 que van rebre estos fons de la Conselleria.

Ontinyent millora seguretat sis camins disseminat

Comarcal.TV

Ontinyent millora seguretat sis camins disseminat
Ontinyent millora seguretat sis camins disseminat

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés