Ontinyent posa a punt el cementeri per a Tots Sants amb actuacions de millora, ampliació de l’horari i el reforç del bus urbà

Reprodueix vídeo

Tot a punt a Ontinyent per a Tots Sants

L’Ajuntament d’Ontinyent està ultimant els preparatius al cementeri municipal per a la celebració del dia de Tots Sants i les jornades prèvies, a les quals el veïnat acudeix al recinte a visitar als seus familiars i persones estimades. Una posada a punt que inclou actuacions de millora, ampliació dels horaris i reforç del bus urbà.

Com a novetat i al marc d’aquest dia de Tots Sants s’ha posat en marxa una activitat dirigida a l’alumnat de 4t d’ESO i Batxillerat que consisteix en visites al cementeri. L’objectiu és treballar el tema de la mort en assignatures com Ètica o Filosofia.

Pel que fa al transport públic gratuït aquest es reforça des de demà dia 26 i fins al 2 de novembre.

El cementeri també amplia el seu horari d’obertura. Fins al 31 d’octubre obri de 9 a 1 hores de forma ininterrompuda i el dia 1 de 7 a 19 hores. El dia 2 la missa de difunts es celebrarà a les cinc de la vesprada.

Des de l’Ajuntament també es recorda que, a través del web municipal, es pot accedir al servei online de localitzador de nínxols.

Tot a punt a Ontinyent per a Tots Sants

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés