Ontinyent presenta la programació de “Majors Actius” i augmenta un 20% les hores d’activitats als centres cívics i de majors

Reprodueix vídeo

Programació per a la tardor de “Majors Actius” d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha presentat la programació de tardor de “Majors Actius” i també les activitats als centres cívics que s’amplien en més d’un 20%, per passar de 60 a 75 hores setmanals. Un impuls a l’envelliment actiu, línia a la que el consistori destina enguany més de 200.000 euros.

La programació de “Majors Actius” inclourà tres eixides d’un dia per conèixer la ciutat i el territori. En primer lloc, fins a Moixent, per visitar el poblat iber de les Alcusses i un tast de vins al Celler del Roure. Després una passejada per des d’una perspectiva històrica a Ontinyent el 23 de novembre. Finalment el 14 de desembre es farà una visita al parc natural de la Font Roja. Com a novetats s’enceta un taller d’anglès i altre de decoració nadalenca.

Passem ara a les activitats als tres centres cívics.

En total, s’ha augmentat en 4 hores les activitats al Llombo i en 9 a Sant Josep. Al centre ocupacions s’ofereixen 2 hores setmanals de ioga i 1 de psicodansa. Els terminis d’inscripció seran del 10 al 19 d’octubre als Centres Cívics i el CIM.

Les activitats començaran el 26 d’octubre.

“Majors Actius” amplia la seua oferta en un 20%

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés