Pepe Descals, alcalde socialista d’Atzeneta d’Albaida durant 16 anys s’acomiada de la política agraint als seus veïns la confiança depositada

Reprodueix vídeo

Pepe Descals d’Atzeneta d’Albaida s’acomiada després de 16 anys

Un rostre conegut del PSPV de la Vall d’Albaida, Pepe Descals, alcalde d’Atzeneta d’Albaida s’acomiada de la política després de 16 anys de govern amb els deures fets i la convicció de què aquest menut poble de menys de 1.200 habitants s’ha fet més gran en quant a serveis, infraestructures i qualitat de vida.

Altre capítol destacat han estat les obres dutes a terme durant les seues 4 legislatures, des del Museu de les Artesanies on l’espart cobra protagonisme per haver sigut un dels motors en l’economia del poble  fins les millores realitzades al camp municipal on la Diputació invertia 150.000 euros per a la construcció de les grades i la reforma dels vestuaris.

I de projectes ja aprovats i altres adjudicats que voran la llum molt prompte. La reforma de l’Ajuntament vell, de l’escola, el gimnàs. S’ha de destacar algú aquest seria la construcció del Centre de Dia per a majors.

I Pepe s’emociona  al moment de donar aquest missatge als seus veïns perquè després de 16 anys açò és amb el què es queda.

Pepe, gran polític i persona cedeix el testimoni en aquesta campanya a Carmelina Pla que. Entre 2018 i 2021 fou directora general en la Conselleria de Sanitat i ara ocupa un lloc d’assessora en Presidència de la Generalitat.

Comarcal.TV

Pepe Descals d’Atzeneta d’Albaida s’acomiada després de 16 anys

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés