Benigànim comença oficialment les festes amb la presentació de la Regina 2022, Marta Moscardó i la seua Cort d’Honor

Reprodueix vídeo

Presentació de la regina Benigànim

El divendres 26 d’agost era el dia escollit per a la presentació de la Regina de Festes 2022, Marta Moscardó, però la pluja i el vent a Benigànim van entelar aquest moment tan especial en haver-se de posposar l’acte fins al diumenge 28. Així que, com després de la tempesta sempre arriba la calma, aquell dia estava tot enllestit per a portar endavant tan esperat esdeveniment, un dels actes més multitudinaris de les Festes Patronals i de Moros i Cristians.

Al Parc de la Beata Inés, els primers en fer aparició varen ser la Regina de Festes 2020/2021 i el President de Festes; Lia Martínez i Ian Martínez i també les autoritats locals.

 Acte seguit, uns rere altres, festers i festeres eren presentats amb una bonica i significativa posada en escena.

Amb el públic en peu i entre aplaudiment, els moderadors de l’acte, anunciaven l’arribada de la Regina de Festes 2022; la senyoreta Marta Moscardó que arribaria acompanya del President, Pablo Olivares. El seu rostre no podia amagar l’emoció de viure un moment que havia esperat des de ben menuda, un somni que Lia Martínez ja acomiadava.

La nit no parava de desbordar emocions, ara amb l’intercanvi de motius representatius dels màxims càrrecs d’aquest 2022.

 En aquest moment va esdevenir l’instant més esperat per la localitat i el més important per a la Regina d’enguany, la coronació. Lia Martínez va ser l’encarregada de posar la corona a la nova Regina, Marta Moscardó, en aquest instant representant oficial de les Festes de Benigànim 2022.

Fins al centre de l’escenari desfilava també, minuts després, l’alcaldessa, Amparo Canals, qui rebia un distintiu honorífic.

Després de ser coronada, la Regina de Festes va dedicar unes paraules a totes les persones que fan possible la festa.

L’acte d’enguany també va comptar amb un sentit homenatge a aquells que fa ara, 25 i 50 anys feien festa al poble. Els Festers i Festers que commemoraven la seua representació a les Festes del Crist de Benigànim.

 A més, regines i presidents de les localitats veïnes i també Patricia Iborra, la Regina de la Fira d’Agost de Xàtiva acudien a l’acte.

Tot seguit la senyoreta Marta Moscardó va imposar al regidor de Festes, José Miguel Chàfer, l’escarpel.la per a condecorar-lo coma Fester d’Honor

Amb les notes de l’himne regional i amb focs d’artifici i acabava una nit màgica i plena d’emocions a Benigànim.

Presentació de la regina Benigànim

Comarcal.TV

Presentació de la regina Benigànim

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés