Els Reis d’Orient arriben a Xàtiva entre els aplaudiments i l’alegria dels més menuts per compartir el matí amb Ses Majestats a la Plaça de la Seu

Reprodueix vídeo

Reis d’Orient arriben a Xàtiva

Fa només una estona han recorregut els carrers de la ciutat, però nosaltres els hem pogut veure de prop aquest mateix matí. Ses Majestats els Reis d’Orient han arribat puntuals al migdia a Xàtiva. Sant Josep ha sigut el punt d’inici d’un recorregut que ha finalitzat a la Plaça de la Seu, que anava omplint-se de gent disposada a gaudir i entretenir-se amb el show que havia preparat Miri Poppins.

A lloms dels seus cavalls mentre grans i menuts aplaudien i cridaven saludant eufòricament, els Reis Mags d’Orient xafaven Xàtiva per a conèixer els xiquets que s’aproparien a ells després de fer llargues cues per a saludar-los personalment, fer-se un retrat de record i contar-los els seus desitjos.

Un desig al que ens unim i que seria el millor regal de 2023 que arranca amb el punt i final a un Nadals que a Xàtiva s’han viscut intensament encara que amb tanta festa… s’ha armat el Betlem.

L’arribada dels Reis Mags a la capital de la Costera és un dels actes més esperats dels calendari festiu. Finalment l’acte que enceta una vesprada-nit màgica en la que tots i totes tornem a ser… un poquet xiquets.

Reis d’Orient arriben a Xàtiva

Comarcal.TV

Reis d’Orient arriben a Xàtiva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés