Renovació del Benidorm Fest que al 2023 comptarà amb Mónica Naranjo de presentadora i Nacho Cano presidint el jurat

Reprodueix vídeo

Renovació Benidorm Fest 2023

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit al acte de presentació del Benidorm Fest 2023 on, a més, ha tingut lloc la firma de la renovació del conveni entre la Generalitat, la Corporació de Ràdio i Televisió Espanyola, RTVE i l’ajuntament de Benidorm.

El Benidorm Fest fou tot un èxit en la passada edició, la final va congregar a tres milions d’espectadors.

I de l’edició del 2023 ja coneguem molts detalls, la presentadora serà Mónica Naranjo, amb una gala que començarà el 29 de gener i que es celebrarà fins el 4 de febrer.

En concret, el 31 de gener tindrà lloc la primera semifinal, el 2 de febrer serà la segona i el 4 la gran final. En les semifinals participaran 16 concursants, 8 en cada gala i passaran a la final un total de 8 cantants.

Com a novetat, el jurat internacional tindrà més pes que en la passada edició i el músic Nacho Cano presidirà el jurat professional.

En quant a les entrades per a poder assistir al festival, es posaran a la venda després de l’estiu i el seu preu oscil·larà entre els 20 i els 60 euros.

Un Festival del que eixirà el representant a Eurovisión que aquest 2022 arrasava en audiències amb Chanel aconseguint la millor quota dels últims 13 anys.

Una mitjana de 6,8 milions van seguir en La 1 el certament musical i s’arribarà als 7,9 milions durant les votacions.

Així que l’èxit del Benidorm Fest 2023 està més que assegurat.

Renovació Benidorm Fest 2023

Comarcal.TV

Renovaciól Benidorm Fest 2023

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés