REPORTATGES COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Xàtiva Cultural amb Pep Gimeno "Botifarra" i el Nadal

fem un repàs a les costums dels Nadals i cantar unes nadales

Al programa Xàtiva Cultural hem convidat a Pep Gimeno "Botifarra" per a fer un repàs a les costums dels Nadals i cantar unes nadales típiques de les nostres comarques.

...

Ontinyent d'actualitat entrevista a Manolo Requena, professor i pregoner de les Festes de La Puríssima 2021

ens parla de la seua experència com a pregoner

Manolo Requena, professor i pregoner de les Festes de La Puríssima 2021,ens compta la seua experiència en el dia del seu discurs, de les Festes i de la Patrona. També ens parla de la part lúdica de la processó de Puríssima on trobem als gegants i cabets. Per últim ens parla de l'emissari Jacobo i la tra...


Entrevista Natàlia Enguix, regidora de Govern Obert de l'Ajuntament d'Ontinyent

ens informa al voltant de la proposta d'incentivar la reforma d'habitatges particulars bonificant l'impost de construccions

La regidora de Govern Obert de l’Ajuntament d’Ontinyent, Natàlia Enguix, ens ha acompanyat hui per a informar al voltant de la proposta d’incentivar la reforma d’habitatges particulars bonificant l’impost de construccions.

...

Xativa cultural entrevista a Ximo García, Betlemista i florista

Ens compta d'on ve la tradició de muntar betlems

Ens compta d'on ve la tradició de muntar betlems, les dates quan se solen munten i les seues característiques.
També ens parla del betlem de l'Església de SantFrancesc del qual s'encarrega personalment de muntar-ho, encara que és un betlem que està tot l'any muntat.

...

Ontinyent d'Actualitat entrevista a Laura Cebrián, autora del llibre

ens parla del llibre i de la enfermetat del seu fill Ángel

L'autora del llibre "La Llave mágica de Ángel" Laura Cebrián, ve a parlar-nos del llibre, del significat del títol . També ens parla de la malaltia del seu fill Ángel i del seu germà i de com és l'el dia a dia de la família.

...


Noticies 1 a 5 de 219

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.