Centenars de persones de totes les edats gaudeixen de les activitats del III Park(ing) Day d’Ontinyent

Reprodueix vídeo

Setmana Europea de la Mobilitat d’Ontinyent

Centenars de persones de totes les edats gaudien el passat dissabte 24 de setembre del III “Park(ing) Day” d’Ontinyent, una activitat que es celebra a nivell mundial i reimagina les ciutats amb menys espais per als vehicles i més per a les persones. Si les dues primeres edicions es celebraven als barris de Sant Josep i Sant Rafel, aquesta volta eren la Plaça de la Coronació i el carrer Rafael Juan Vidal un circuit multiaventura amb  dos rocòdroms i una tirolina, contacontes; tallers, jocs, molts foren els atractius que sensibilitzaren a grans i sobretot menuts en temes mediambientals i de mobilitat.

Com bé diu la regidora moltes foren les activitats ofertes per diversos col·lectius i entitats locals.

 I per als més menuts què millor que un joc per a aprendre a separar com cal els residus que generem.

 I tanta activitat ens ha deixat cansats i assedegats així que anem a beure aigua d’Ontinyent que destaca per la seua qualitat i els seus beneficis mediambientals.

Una gran resposta i un bon ambient han caracteritzat aquest III Park(ing) Day d’Ontinyent que ha servit com a cloenda de la programació.

Així com Setmana de la Mobilitat molt completa que ha ajudat a fer veure i traslladar la necessitat d’un canvi d’hàbits davant el canvi climàtic.

Setmana Europea de la Mobilitat d’Ontinyent

Comarcal.TV

Setmana Europea de la Mobilitat d'Ontinyent

 

 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés