Som Rurals gestionarà 1,250.000 euros d’ajudes europees per a fomentar els recursos del territori i la creació d’empreses

Reprodueix vídeo

Som Rurals gestionarà 1.250.000 euros

El Grup d’Acció Local Som Rurals, que agrupa a 25 municipis de la Vall d’Albaida, 2 de la Costera i 14 de la Safor, gestionarà 1,250.000 euros de les ajudes Leader que acaba d’obrir la cinquena convocatòria.

Les ajudes provenen del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament, s’enfoquen per tant al mitjà rural i intenten donar resposta a l’abandó de les zones agrícoles en Europa.

Per a aquesta convocatòria s’han introduït modificacions: per a la creació i millora d’empreses, les ajudes arriben als 70.000 euros; per a les empreses dedicades a la indústria agroalimentària, la transformació i comercialització de productes agrícoles, ramaders i d’alimentació la subvenció serà de fins el 40% i també s’ofereixen ajudes de fins el 70% del cost de projectes per a serveis bàsics i renovació de poblacions.

I a aquestes es suma altra novetat important ja que totes les línies d’ajudes són compatibles amb altres subvencions.

 Novetats totes elles que també busquen equilibrar la participació del sector públic i privat ja que és aquest últim el que crea riquesa al territori.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins el proper 20 de juliol.

Som Rurals gestionarà 1.250.000 euros

Comarcal.TV

Som Rurals gestionarà 1.250.000 euros

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés