La V Fira del Comerç organitzada per Xacex ompli de compres i activitats el barri nord-oest de Xàtiva

Reprodueix vídeo

Xacex ompli de compres i activitats el barri nord-oest de Xàtiva

La V edició de la Fira del comerç, organitzada cada any per Xacex al barri Nord-Oest, tenia lloc el passat dissabte 3 de juny a la plaça Vicent Andrés Estellés. Fou una jornada plena d’esdeveniments on, a més de donar visibilitat i potenciar el comerç de proximitat, es va gaudir d’animació infantil i musical, tallers, sortejos i regals des de les deu del matí i fins les vuit i mitja de la vesprada.

Una fira ideal que acosta al client i el fa coneixedor de la varietat de comerços i serveis amb què compta la ciutat i en concret aquest barri, un dels més poblats i on el sector serveis és ja fonamental.

I un dels comerços que pertany a Xacex des del principi no va dubtar en traure estand al carrer per donar-se a conèixer. Es tracta de Maria José Peluqueros. Ofereixen multitud de serveis i estan especialitzats en pròtesis capil·lars i perruques.

Tanmateix un establiment de referència encantat de pertànyer a aquesta associació.

Efectivament Maria José ha enumerat alguns dels avantatges que té com soci de Xacex que és.

 I ací en aquesta fira no va haver sector d’edat que no tinguera cabuda. Els més menuts de la casa que igual participaren en un taller de marcapàgines organitzat per Axatea. Que en una classe de dansa oberta a càrrec de Rytmus. Així una cinquena edició novament exitosa i que ha aconseguit dinamitzar el barri i el seu comerç i serveis.

Xacex ompli de compres i activitats el barri nord-oest de Xàtiva

Comarcal.TV

Xacex ompli de compres i activitats el barri nord-oest de Xàtiva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés