Xàtiva el Dia de l’Orgull LGTBIQ+ i “Museari Queert Art 6”

Reprodueix vídeo

L’exposició “Museari Queert Art 6”, lectura de manifest, xerrades i concursos celebraran en Xàtiva el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Xàtiva ha presentat la programació al voltant del Dia de l’Orgull LGTBIQ+ amb un gran atractiu com és la realització d’una sèrie d’accions vinculades a Museari. L’acció central serà l’exposició de la sisena edició de “Museari Queer Art”. Tindrà lloc el 18 de juny a les 19 hores al Museu de Belles Arts, Casa de l’Ensenyança. Serà una mostra que per primera vegada ix de València capital. En ella es compta amb la participació de 21 artistes de cinc països diferents: Costa Rica, Espanya, Brasil, Uruguai i Xile. Al seu voltant s’han programat diferents performance, una taula redona amb dones artistes, la presentació del llibre “Profesorado LGTB” amb posterior col·loqui i un tancament, el 22 de juliol amb conferència i presentació del catàleg de l’exposició.

Però, amés, l’Ajuntament donarà visibilitat al Dia de l’Orgull a través de la penjada de pancartes a l’Albereda Jaume I,  la il·luminació del Portal del Lleó i de la plaça del Mercat, el canvi de vinil de “Xàtiva Turisme” amb els colors de la bandera de l’orgull i la col·laboració de diferents bars i restaurant que penjaran el cartell LGTBIQ+friendly.

El 28 de juny a les 20:30 hores tindrà lloc la concentració i lectura del manifest en el Dia Internacional de l’Orgull; per al 2 de juliol a la plaça del Mercat es representarà l’espectacle “Art, orgull i dragqueer” a càrrec de Liz Dust. Després hi haurà sopar i actuació d’un dj. El Consell de la Joventut també organitzarà es concursos de cartell i de relats breus amb aquesta temàtica. L’entrega tindrà lloc els dies 21 de juny i 8 de juliol respectivament a la Casa de Cultura.

 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés