Xàtiva prestarà un servei gratuït de bus llançadora durant la Fira d’Agost per connectar els aparcaments del polígon amb la ciutat

Reprodueix vídeo

Bus gratuït a la Fira de Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva habilitarà durant la Fira d’Agost un servei de bus llançadora per connectar els aparcaments dissuasius del polígon La Vila amb la ciutat.

Aquest bus prestarà servei del 15 al 20 d’agost, de forma ininterrompuda, en horari de 10 a 15h i de 20 a 3 de la matinada excepte el dia 20, quan el servei finalitzarà a les 2 de la matinada. Es comptarà amb un recorregut circular, que s’iniciarà des del Portal del Lleó, a la plaça País Valencià. Hi haurà dues parades: una al poliesportiu Les Pereres i altra junt al pavelló Francisco Ballester.

Els visitants de la Fira podran fer ús dels aparcaments de la zona comercial del polígon La Vila i del poliesportiu Les Pereres, agafant aquest bus de forma gratuïta per arribar fins a la ciutat.

D’altra banda, és necessari apuntar que degut a la celebració de la Fira d’Agost, el servei de bus urbà es veu sotmès a alguns canvis. Es suprimeix la parada d’Avinguda Selgas 64, farmàcia Llanderal i la parada d’Albereda Jaume I 18, a l’altura de joieria Sancho, es trasllada a l’Avinguda República Argentina, passatge Requena. D’altra banda, la parada de la Font del Lleó, Avinguda Selgas, es trasllada al carrer Acadèmic Maravall, encreuament amb Baixada del Carme.

Els horaris es poden veure afectats degut a l’estat del trànsit per la ciutat durant la Fira d’Agost.

Bus gratuït a la Fira de Xàtiva

Comarcal.TV

Bus gratuït a la Fira de Xàtiva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés