Casa Granero de Serra cuina el millor putxero valencià en el concurs de l’Alcúdia i els locals Miguel i Juani el millor postre amb caqui de la Ribera

Reprodueix vídeo

XIII Concurs Putxero de l’Alcúdia

De nou i després de dos anys d’absència per culpa de la pandèmia, ha tornat a celebrar-se amb tot el seu esplendor i qualitat culinària el tretzè Concurs de Putxero Valencià a l’Alcúdia en la sala Siglo XXI. En aquesta ocasió,  el restaurant Casa Granero de Serra es va alçar amb el primer premi.  El restaurant Gambrinus, de Setaigües, s’ha endut el segon premi i el tercer ha estat el restaurant local Miguel i Juani.

Des de primera hora del matí, els 16 participants van estar preparant aquest plat tan valencià i emblemàtic, i inclús alguns restaurants van matinejar per poder oferir les seues millors degustacions i és que tots coincideixen en què el que requereix aquesta recepta és temps.

Després d’una meravellosa edició de la setzena Fira Gastronòmica de l’Alcúdia s’ha tornat a disputar el guardó de cuinar el millor putxero valencià, que reivindica una recepta tradicional i de la cuina de sempre, una cita molt esperada pel nombrós grup de restauradors participants després de dos anys.

Després de la preparació del plat, el jurat ha sigut l’encarregat de provar les distintes mostres per a expressar el seu resultat.

Però el certamen gastronòmic mescla la tradició del putxero amb la innovació en els postres confeccionats amb caquis de la Ribera.

I els millors postres també van tenir premi.  El primer fou per a per al restaurant local Miguel i Juani, seguit per la Mar Salà de Cullera i Casa Granero de Serra, segon i tercer lloc, respectivament.

I precisament, el de postres elaborats amb caquis de la Ribera és on més s’ha vist una evolució per la seua versatilitat.

I tan bons perquè aquest és un producte amb denominació d’origen que ha guanyat adeptes arreu del món des de 1997.

I així els sabors dels millors productes valencians, arròs, verdures, pilotes o caquis tenen en aquest concurs de l’Alcúdia el protagonisme que es mereixen.

XIII Concurs Putxero de l’Alcúdia

Comarcal.TV

XIII Concurs Putxero de l’Alcúdia

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés