El PP de la província de València celebra en Albaida una reunió comarcal per a donar compte de la gestió i treballar units de cara a les eleccions europees

Reprodueix vídeo

Reunió comarcal del PP a Albaida

Albaida ha acollit aquest dijous la reunió comarcal del PP a la que han assistit el president provincial, Vicent Mompó, el secretari general de la Comunitat Valenciana, Juan Francisco Pérez Llorca, l’alcalde de la localitat, Juan Carlos Roses, junt a diputats del GPP, alcaldes, portaveus i militants del partit. Una trobada que ha servit per a escoltar les reivindicacions que pertoquen a la Vall d’Albaida i afermar un partit fort i unit pensant en les properes eleccions europees.

La finalitat és per tant mantenir actiu el partit. Un partit que, després de les últimes eleccions s’ha posat al front de la Diputació, el Cap i Casal i la Generalitat. Un consell que invertirà en la comarca de la Vall d’Albaida 34 milions d’euros.

I gran part d’aquest pressupost es destina a la posada en marxa del nou hospital d’Ontinyent.

Amb les eleccions es sumaren quatre alcaldies més, una d’elles la d’Albaida, altre motiu per a l’elecció d’aquesta trobada. En aquest sentit, l’alcalde Juan Carlos Roses no desaprofitaria l’ocasió per a demanar més millores.

1.552.530 euros és el que rep Albaida del Pla Obert d’Inversions de la Diputació de València.

Comarcal.TV

Reunió comarcal del PP a Albaida

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés