NOSALTRES

Comarcal.tv es un nou mitjà de comunicació que naix amb un objectiu, ser el referent informatiu dels mitjans digitals a les comarques centrals.

El web es suma al grup Comarcal Media compost per la Televisió Comarcal amb tres cadenes de televisió TDT (dos al sud de la província de valència i una al nord de la província d’Alacant), una productora audiovisual i una agencia de comunicació així com diversos partenrs com altres mitjans de comunicació i productores a la seua àrea d’influència.

Comarcal.tv es centra principalment en informació i continguts, per a tots el públics, de les comarques de La Costera, La Vall d’Albaida, La Canal de Navarrés, La Safor, la Valldigna i La Marina Alta, així com alguns continguts de caràcter autonòmic que afecten o siguen d’interès per a la gent d’aquestes comarques.

El web es diferencia d’altres mitjans digitals publicant continguts d’actualitat de proximitat, de producció pròpia i màxima qualitat, tant en format audiovisual com en format text.

El web es diferencia d’altres mitjans digitals publicant continguts d’actualitat de proximitat, de producció pròpia i màxima qualitat, tant en format audiovisual com en format text.

El mitjà compta amb tots els recursos del grup així com recursos exclusius per oferir diàriament mes continguts audiovisuals que qualsevol altre mitjà digital en la seua àrea de cobertura comarcal.

A més de les sinergies de grup i amb empreses del sector de la comunicació, el mitjà està sincronitzat a les xarxes socials més utilitzades per tindre més presencia i alcans en la difusió de continguts.

L’equip humà està composat per programadors, especialistes en màrqueting digital y xarxes socials, periodistes, llicenciats en comunicació audiovisuals, en ciències empresarials, càmeres, editors y professionals dels mitjans de comunicació i sector audiovisual.

Comarcal.tv, un mitjà de comunicació digital comarcal, diferent i d’última generació.