Ontinyent clausura el III Festival de Primavera amb l’actuació de l’artista pop Jimena Amarillo i la presentació d’una nova edició del Festival Nómade Ontinyent-Terres d’Interior

Reprodueix vídeo

Ontinyent clausura el III Festival de Primavera

Des del passat 27 d’abril, Ontinyent ha celebrat en diferents jornades el III Festival de Primavera. Una iniciativa posada en marxa per l’Ajuntament amb col·laboració de diverses entitats i associacions locals per a dinamitzar la ciutat. Aquest recent dissabte, 11 de maig, tindria lloc l’ultima de les activitats. El concert de l’artista pop valenciana Jimena Amarillo, qui va esgotar les 150 entrades gratuïtes disponibles per a la seua actuació. En el tancament del Festival de Primavera d’Ontinyent, en la Plaça de José Niñerola Company, en els exteriors del Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana. On trobaríem també un “racó gastronòmic” organitzat per AHVAL amb receptes de cuina elaborades per diferents restaurants de la ciutat.

L’actuació va estar precedida per la presentació d’una nova edició del Festival Nómade Ontinyent–Terres de l’Interior.

Així, d’entre la programació de la III edició del Festival de Primavera, Ontinyent ha gaudit de dansa al carrer i d’activitats complementàries com tallers i animació per al públic familiar, masterclass, “La Nit Oberta” organitzada per Comerç IN, “Expo Serveis” de la mà de Comerç SOC, o l’acte de nomenament del carrer Luis Martínez prèviament aprovat pel ple municipal. Una programació extensa recolzada per la Diputació de València per fer d’aquest esdeveniment un referent comarcal.

Balanç totalment positiu  per part de l’Ajuntament d’Ontinyent i de tots els actors implicats en l’organització del Festival de Primavera 2024 que ha servit per a atraure a molta gent a la ciutat reforçant així la línia del govern municipal per la dinamització de la capital de la Vall d’Albaida.

Ontinyent clausura el III Festival de Primavera

Comarcal.TV

Ontinyent clausura el III Festival de Primavera

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés