Generalitat i l’Ajuntament de Gandia crearan un comissió amb municipis de la Safor i la Marina per avançar en infraestructures com la CV-60 i el tramvia a Dénia

Reprodueix vídeo

L’Ajuntament de Gandia vol desbloquejar infraestructures

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas i l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, han pactat la creació d’una comissió conjunta amb les comarques de la Safor i la Marina per avançar en projectes clau com la CV-60 i el tramvia Gandia-Dénia. Així ho han confirmat ambdós dirigents després d’un encontre mantingut en l’Ajuntament.

Pel que fa al desbloqueig de les obres de la CV-60, la consellera ha concreta que el tram Palma de Gandia-Gandia està aprovat el projecte bàsic i es va a licitar la redacció del mateix. Per altra banda, al tram l’Olleria-Terrateig es signarà la redacció dels projectes de construcció de tres subtrams.

Altre tema abordat ha sigut les connexions d’autobús de la Generalitat. La consellera ha destacat el compromís de la Generalitat amb Gandia i la Safor. Que comptaran el proper any amb dos nous corredors d’autobús comarcals, després d’una inversió de 19 milions d’euros. La comarca disposarà d’11 noves línies estructurades als corredors la Safor Nord i la Safor Sud, que milloraran les freqüències i permetran una connexió més eficient amb punts clau com l’hospital o l’estació de tren.

L’Ajuntament de Gandia vol desbloquejar infraestructures

Comarcal.TV

L’Ajuntament de Gandia vol desbloquejar infraestructures

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés