Fins al 7 de juny 1200 alumnes d’Ontinyent es formen en educació vial al circuit habilitat a l’empresa Lurbel dins del programa “30 dies salvant vides”

Reprodueix vídeo

1200 alumnes d’Ontinyent es formen en educació vial

Crear conductors i vianants responsables. Aquest és el gran objectiu del programa “30 dies salvant vides”. Posat en marxa a Ontinyent que s’encetava el passat 2 de maig i s’estén fins al 7 de juny. Si ja va ser un èxit l’any passat, aquesta segona edició ha triplicat la participació. Passant de 350 a 1.200 alumnes de quart a sisè de primària de tots els centres educatius de la ciutat. Una activitat d’educació vial en què col·laboren l’Ajuntament d’Ontinyent, la Policia Local del municipi i la d’Elx i l’empresa Lurbel que un any més ha cedit les seues instal·lacions per habilitar aquest gran circuit.

Els sinistres en carretera són la principal causa de mortalitat a Espanya entre els joves de 5 a 29 anys així que és primordial formar en educació vial. Amb aquest programa, els alumnes de quart de primària realitzen el “Projecte Vial” que consta de 10 dies on se’ls ensenya a actuar en la via pública, a controlar els angles morts i a la percepció del risc i bones conductes. La segona part, dirigida als alumnes de cinquè consta d’un trasllat en autobús fins a la nau de Lurbel on se’ls realitza una classe teòrica i fan un circuit d’habilitat amb les bicis i els karts. Els de sisè realitzen les mateixes activitats que els de cinquè però van fins a la nau de Lurbel amb un circuit obert de bicicleta. Una educació en valors que també potencien hàbits de vida actuva, saludable i esportiva.

El programa també compta amb la participació de l’empresa Radikal Bike.

1200 alumnes d’Ontinyent es formen en educació vial

Comarcal.TV

1200 alumnes d’Ontinyent es formen en educació vial

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés