Maria Vañó aconseguix que li perdonen un deute de 118.000€ amb la Llei de 2ª Oportunitat

Reprodueix vídeo

Maria Vañó aconseguix que li perdonen un deute de 118.000€ amb la Llei de 2ª Oportunitat

Maria aconseguix que li perdonen un deute de 118.000€
El Jutjat del Mercantil Número Quatre de València ha exonerat de pagar un deute de 118.000 euros en crèdits amb entitats financeres a una dona víctima de violència de gènere, que a més podrà mantindre el seu habitatge habitual gràcies a l’aplicació efectiva de la Llei de la Segona Oportunitat. La beneficiada de l’alliberament del deute es trobava en una situació de «extrema vulnerabilitat» després del seu divorci, segons relata des d’Aliter Advocats.

«Estem extremadament orgulloses»
Laura Muñoz, especialista en Llei de la Segona Oportunitat d’Aliter Advocats; «La nostra prioritat sempre ha sigut ajudar els nostres clients a superar situacions difícils i trobar solucions legals efectives, especialment en casos com este on es tracta d’una víctima de violència de gènere. Este cas és un testimoniatge del nostre compromís amb l’excel·lència legal i la defensa dels drets dels nostres clients», explica.

María va acumular grans deutes, però la llei la va rescatar
María va patir bullying en el col·legi i durant 13 anys a un marit maltractador: “El primer pas, i el que més em va costar, va ser reconéixer això, perquè era reconéixer que jo havia estat consentint eixe tracte”. En el 016 va trobar el suport per a tallar la relació. Tenia la custòdia dels seus fills, una casa i cap recurs. “En eixos moments, a l’app del banc m’arriba un crèdit de 12.000 euros. María no arribava ni amb tres treballs, per això va acudir a advocats especialistes en la Llei de Segona Oportunitat.

Maria Vañó aconseguix que li perdonen un deute de 118.000€ amb la Llei de 2ª OportunitatMaria Vañó aconseguix que li perdonen un deute de 118.000€ amb la Llei de 2ª Oportunitat

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés