Després de localitzar el vehicle aquesta nit a Cerdà la Policia Local de València deté al presumpte autor de l’atropellament del xiquet el passat diumenge

Reprodueix vídeo

Localitzat el vehicle a Cerdà

Aquesta passada nit el BMW sèrie 3 de color gris que va atropellar al xiquet de 7 anys el passat diumenge a València fou localitzat en la localitat de Cerdà, a la Costera. La seua retirada per les forces i cossos de seguretat es produïa hores abans de detindre al presumpte autor. S’ha entregat al migdia de hui dijous. Es tracta d’un xic de 22 anys amb domicili habitual en Orriols que, en octubre de 2022 ja fou jutjat i condemnat per amenaçar de mort a dues persones trans en situació de prostitució també a València.

Fins ara, el detingut, estava amagat després d’haver sigut identificat gràcies a la investigació duta per l’equip de Policia Judicial de la Policia Local de València. La seua fotografia, identitat completa i la matrícula del BMW havien sigut difoses a tots els cossos. Com va arribar el vehicle a Cerdà és tot un misteri.

L’ara detingut ha sigut intensament buscat des de primera hora de la vesprada del passat dissabte. Fou a les 15.33 quan atropellà al menut que en eixe moment creuava degudament el pas de vianants en una zona de la Ronda Nord de València. Ho va fer a més de 100 quilòmetres per hora, sense frenar i sortejant als vehicles parats davant el semàfor en roig. Al xiquet li va pegar amb el retrovisor en ambdues cames i va eixir disparat a diversos metres. A hores d’ara continua en coma induït per les graves lesions.

Localitzat el vehicle a Cerdà

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés