Abdelmajid Elhissouf i Aurora Piqueres guanyen la XXII Pujada a la Plana de l’Alcúdia de Crespins que enguany ha aconseguit reunir més de 250 atletes

Reprodueix vídeo

Més de 250 atletes a la Pujada a la Plana

El corredor del Club Clínica Alejandro Sanz, Abdelmajid Elhissouf i l’atleta de DosZero Team, Aurora Piqueres, han estat els vencedors en les seues respectives categories. Sènior Masculi i Veterans Femení- de la XXII edició de la Pujada a la Plana de l’Alcúdia de Crespins, celebrada el passat dissabte 25 de maig.

Un públic entregat a una clàssica cita a la localitat que enguany ha reunit més de 250 participants.

La prova va començar a les 18h amb les carreres per als més menuts i a les 19h es va posar en marxa la cursa per als adults. Amb un recorregut de 9000 metres en un circuit mixt modificat enguany que passa per la població i després per la muntanya amb pendents molt pronunciades i pas per la zona de l’ermita.

La XXII Pujada a la Plana va estar una cursa carregada de premis. Els primers 300 inscrits van rebre un turbant com a obsequi i va hi haure trofeu a l’equip amb més arribats a meta. Una Meta volant a la Plana amb dos premis de 50 euros patrocinats per la papereria Baldufa i la Clínica Dental i Podològica Crespins. També i gràcies al patrocini del Banc Mediolanum es va sortejar entre els inscrits a la cursa un xec regal de 150 euros. A més a més, una vegada finalitzat el recorregut i gràcies a Panamar els corredores van gaudir d’un dolç berenar.

Aquesta carrera és una de les més dures de la comarca, però any rere any, és una de les més corregudes i repetides.

Dia d’esport, companyonia i poble, sent la Pujada a la Plana un dels actes que serveixen de preludi a les festes de San Onofre. Festes patronals de l’Alcúdia de Crespins que tenen lloc del 7 al 9 de juny.