Ontinyent avança en l’execució de 20 obres amb una inversió superior als 100 milions d’euros

Reprodueix vídeo

Ontinyent avança en l’execució de 20 obres

La ciutat d’Ontinyent avança en l’execució de 20 obres amb finançament públic o públic-privat en les que participa o du a terme l’Ajuntament. Per un import superior als 100 milions d’euros. És la mostra de l’impacte transformador de la ciutat de tot un seguit d’actuacions impulsades des del Govern d’Ontinyent. I recolzades per les subvencions d’altres administracions com la Generalitat, la Diputació, el Govern d’Espanya o la Unió Europea.

Gestions com el pacte de Govern de la Diputació. Que suposarà una inversió de 15 milions d’euros dels que ja s’han rebut 3’5, es materialitzaran en l’esperada inauguració del nou Hospital. On l’empresa OHL està executant 6’8 milions per a una inversió total de més de 50 milions d’euros en el nou centre de referència sanitària de la ciutat i la comarca de la Vall d’Albaida.

Altra actuació de gran calat és la de l’IES l’Estació. Amb una inversió de 15.374.600 euros del pla Edificant. Que també té en marxa una inversió de 1’7 milions d’euros en el CEIP Martínez Valls. A més a més, dins d’Edificant l’empresa Energy Valencia executa altra actuació per import de 40.000 euros.

En la II Fase del Museu del Tèxtil i el Centre de Formació és l’empresa Construcciones Francés la que executa una inversió de 2’3 milions d’euros.

Igualment, s’espera que en breu estiga a punt el nou parc de les Mamàs Belgues a la Cantereria, amb una inversió final de 1 milió d’euros a la que s’afegirà la passarel·la que executa amb una inversió de 600.000 euros.

Continuen en execució les obres de la muralla nord d’Ontinyent. Amb una inversió de 2 milions d’euros, i no molt lluny d’aquesta zona s’executen amb  400.000 euros els habitatges a La Vila. I diferents actuacions subsidiàries per import de 500.000 euros.

Als polígons es duen a terme obres del Pla Municipal de Millora de Polígons amb aportacions dels propietaris. Per un import acumulat de més de 925.000 euros. En matèria social cal destacar els 8’5 milions d’euros que està suposant l’obra de la nova residència de La Beneficència. On recentment la Diputació confirmava una aportació de 1’5 milions d’euros dins del pacte de Govern d’esta entitat; i en matèria esportiva també es treballa en vàries obres incipients per 7 milions d’euros.

En matèria de justícia es va a licitar de forma imminent les obres consolidació de façana de la seu del jutjat n1 de l’Avinguda de Torrefiel per un import de 190.000 euros.

I es troba en fase de revisió el projecte acabat del nou Palau de Justícia que tindrà un cost estimat de 9’2 milions d’euros. Estan en marxa obres de reurbanització a carrers com José Simó Marín, una actuació pressupostada en 725.000 euros. O el grup de vivendes Ramón Llin, amb una actuació pressupostada en altres 875.000 euros. Finalment, també estan en marxa obres de l’Ontinyent Participa com el canvi de lluminàries a LED de l’enllumenat públic de la pujada a l’Estació o la ja recentment finalitzada a la Senda de La Purissima, amb una inversió de 48.000 euros cadascuna.

Així són tot un seguit d’actuacions en les que l’Ajuntament està participant, que en alguns casos compten amb l’impuls o el suport d’altres administracions, entitats i particulars, i que en pocs anys serviran per seguir caminant cap a una ciutat europea moderna, amb més serveis i més agradable per a desenvolupar un projecte de vida.

Ontinyent avança en l’execució de 20 obres

Comarcal.TV

Ontinyent avança en l’execució de 20 obres

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés