Recepció en l’Ajuntament a Àngela Agustí, Reina de la Fira d’Agost de Xàtiva 2024

Reprodueix vídeo

Recepció en l’Ajuntament a la Reina de la Fira de Xàtiva 2024

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha rebut aquest dijous al seu despatx a la Reina de la Fira d’Agost 2024, Ángela Agustí i la seua Cort d’Honor, junt a la regidora de Cultura Festiva, Maria Beltrán i altres regidors. Aquest és el primer acte oficial de la recentment elegida Reina que es mostrava emocionada per ostentar el càrrec ja que la seua estima per la festa gran de Xàtiva ve de família.

A Ángela li acompanyarà la seua Cort que està conformada per Paula Boluda, Sandra García, Andrea Cuquerella i Ana Gironés. Com acompanyants trobem a Jorge García, Aaron Pla, Luis Ramón Pardo, Unax Moltó i Álvaro Lloret.

I la Reina ja ens desvela quin és l’acte que espera amb més ganes.

Sobre la fira d’aquest 2024 ja s’han anunciat moltes de les actuacions previstes. Tindrem a Ana Mena, al rei de l’electrollatí, Juan Magán i un homenatge al rei del pop, Michael Jackson per la cloenda. Per a la nit jove amb música en valencià el cartell el composen La Fúmiga, The Tyets i Lia Kali. Per altra banda i com a novetat, l’Ajuntament treballa en una reestructuració de l’espai comercial.

Així, el concert d’Ana Mena ha sigut l’últim en conèixer-se. Serà el 19 d’agost a la Murta.

Recepció en l’Ajuntament a la Reina de la Fira de Xàtiva 2024

Comarcal.TV

Recepció en l’Ajuntament a la Reina de la Fira de Xàtiva 2024

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés