Xàtiva alberga fins al diumenge l’XI Fira d’Automoció amb 24 marques representades i descomptes increïbles per a fer-nos canviar de cotxe

Reprodueix vídeo

Xàtiva inaugura l’IX Fira de l’Automoció

Vora 500 vehicles han envaït l’Albereda Jaume I i l’Avinguda Selgas de Xàtiva dins de l’XI Fira d’Automoció d’Adexauto, organitzada per Adexa amb la col·laboració de l’Ajuntament. Des d’aquest divendres 14 de juny i fins al diumenge 16, 19 concessionaris es troben ací representats amb la pràctica totalitat de les marques per oferir descomptes increïbles als visitants. La fira s’obria a les deu i mitja del matí per part de l’alcalde de la ciutat i el president d’Adexauto.

I com a mostra fem parada en alguns dels estands participants com és MG València.

Aquesta marca ha irromput amb força al mercat des de la seua arribada en 2023 amb el seu model ZS liderant les vendes.  Per a la Fira aposta pel nou MG3 híbrid plus amb un preu molt competitiu. Combina el millor de la tecnologia avançada i alhora una transmissió híbrida automàtica de 3 velocitat.

Ens traslladem ara fins l’expositor de Hyundai Marcos Automoción amb una de les games híbrides i elèctriques més completes del mercat.

Com primícia a Xàtiva trobem el nou Tucson, llançat fa només un més. El seu renovat disseny, sofisticat i, a més, avantguardista porta l’estètica al següent nivell i el trobem amb un descompte de 8.700 euros.

També destaca l’Ioniq 5, 100% elèctric, un vehicle que a aquesta fira deixa de ser de gama alta.

I l’última visita la fem a Setauto Xàtiva, experts en vehicles SUV i 4×4.

Concessionari oficial SsangYong i Mitshubishi i també servei oficial de motos Voge. De SsangYong, que passa a denominar-se KGM arriba el nou model Torres, un monstre de la conducció més aventurera. En Mitshubishi també trobem novetats que ja són un èxit de vendes. I de tots ells hi ha unitats de sobra perquè l’entrega siga immediata.

De motos Voge destaca el seu ampli catàleg amb models trai i naked, més esportiva o clàssica. La 900 s’ha posicionat com el nou buc insígnia de la marca.

Com comprovem una extensa oferta amb primícies, noves tecnologies i preus que ens deixen bocabadats és el que s’ha desplegat a Xàtiva, al cor de la ciutat. Aquesta XI Fira de l’Automoció promet ser un èxit rotund. Passen a visitar-la. Estarà oberta fins aquest diumenge 16 de juny per la vesprada.

Xàtiva inaugura l’IX Fira de l’Automoció

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés