El Campus d’Ontinyent clausura els actes del 25 aniversari de la seua creació on ha aconseguit implantar 4 graus i 1 màster

Reprodueix vídeo

Cloenda 25 aniversari Campus d’Ontinyent

El Campus d’Ontinyent ha acollit l’acte de cloenda del 25 aniversari de la implantació de la universitat a la ciutat. Una cita presidida per l’alcalde, Jorge Rodríguez i la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre. I que també servia per a presentar un monogràfic de la revista ALBA dedicat a aquesta efemèride.

El balanç d’aquest quart segle d’ensenyança universitària a la capital de la Vall d’Albaida és molt positiu. Tot el treball realitzat ha aconseguit un campus plenament consolidat amb la implantació de quatre graus i un postgrau propi on anualment estudien més de 1000 persones. L’èxit es deu a la pròpia societat civil i empresarial de la comarca que va lluitar per la seua instauració. I també per la creació de la Fundació.

Una història d’èxit que coincideix amb el 525 aniversari de la Universitat de València. En paraules de l’alcalde en  un món tan canviant, la universitat ofereix l’estabilitat i continuïtat necessàries per a seguir avançant. És un pilar fonamental sobre el qual construir un món millor.

L’acte fou, a més, molt emotiu ja que es va comptar amb professorat i alumnat de la primera promoció i a tots ells se’ls va lliurar un detall.

 I per a la rectora, l’alcalde també tenia paraules d’especial agraïment.

Pel que fa a la revista Alba, la número 33, ha estat coordinada pel Consell Assessor de Publicacions integrat per 6 persones amb destacada trajectòria vinculada al món de la Cultura i l’Educació. Entre els aspectes que s’aborden està l’impacte social i econòmic del Campus en Ontinyent i el seu entorn; la universitat en el context de la vertebració comarcal; el naixement del Campus o un recull fotogràfic dels actes d’obertura del curs acadèmic, entre d’altres continguts.

Inclou també textos de l’alcalde, la rectora i el director del Campus, José Cantó, de les professores Mª José Vañó i Esmeralda Llinares; l’expresident de COEVAL Rafael Pla; els sindicalistes Joan Torró i Vicent Guerola; el catedràtic Jorge Hermosilla; un de l’exalcalde Vicent Requena; una entrevista amb el també l’exalcalde Rafael Portero i un text sobre el nomenament d’Esteban Morcillo com a fill adoptiu de la ciutat.

Cloenda 25 aniversari Campus d’Ontinyent

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés