Les Falleres Majors de Xàtiva visiten la Clinica Carralero i reben un obsequi de felicitació pel seu recent estrenat càrrec

Reprodueix vídeo

Les Falleres Majors de Xàtiva visiten la clínica Carralero

Les Falleres Majors de Xàtiva, Gisela Carpintero i Gisela Huerta han assitit a la tradicional visita de la Clínica Dental Avançada Carralero, al carrer de la Reina número 50.

Acompanyades per la seua cort d’honor i acompanyants, han visitat les instal·lacions de la clínica. On, tant les falleres majors com la cort d’honor i acompanyants, van rebre un detalls com a felicitació pel seu recent estrenat càrrec. Regals com un raspall de dents elèctric, una experiència spa al Acuaria – altra de les instal·lacions del grup Carralero- i una bonica tassa.

Els infantils van poder gaudir de primera mà de l’SPAZIO KIDS.

Les instal·lacions de la Clínica Dental Avanzada Carralero compten amb 1000 metres quadrats. Estan distribuïts en 16 boxs equipats amb les últimes tecnologies, un quiròfan, una sala de fisioteràpia, logopeda i un spa, amb sauna, bany turc i jacuzzi. Des de Dental Carralero, un any més es preocupen per la salut bucodental de les màximes representants del món faller de la ciutat de Xàtiva.

Les Falleres Majors de Xàtiva visiten la clínica Carralero

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés