Jorge Rodríguez fa balanç del primer any de la nova legislatura on Ontinyent compta amb el pressupost més elevat de la història

Reprodueix vídeo

Balanç del primer any de la nova legislatura a Ontinyent

Fa exactament un any del ple extraordinari d’investidura on es va formar la corporació municipal d’Ontinyent per a aquesta legislatura 2023-2027, la quarta amb Jorge Rodríguez al front. L’alcalde, acompanyat per tots es regidors ha comparegut al parc de la Glorieta per a fer balanç d’aquest període i repassar la gestió d’un govern que ha aprovat el pressupost més alt de la història. Són 52 milions d’euros, amb un 80% d’inversions procedents d’altres entitats i administracions. Un govern que, segons les seues paraules, continua amb la mateixa filosofia d’anys anteriors amb la ciutadania al centre de l’acció.

Un període al qual el posicionament estratègic d’Ens Uneix ha fet possible que la Diputació haja ja invertit més de 4 milions d’euros. I que també ha servit per a desbloquejar les obres de l’hospital.

Un projecte transformador de la ciutat que en breu vorà concloses altres obres importants.

A més, per a Rodríguez en aquest nou mandat han trobat aliats a institucions superiors i Ontinyent i la Vall d’Albaida estan als llocs on es prenen les decisions.

En aquest primer any de legislatura també s’ha pogut inaugurar projectes amb finançament europeu com el mercat municipal i les escales mecàniques.

Balanç del primer any de la nova legislatura a Ontinyent

Comarcal.TV

Balanç del primer any de la nova legislatura a Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés