L’enòleg Daniel Belda, de Fontanars dels Alforins, rep la distinció al Mèrit Vitivinícola dins la 18a Nit del Vi dela DO València

Reprodueix vídeo

Mèrit Vitivinícola a Daniel Belda

El Palau de la Música de València s’ha vestit de gala per acollir la divuitena Nit del Vi, esdeveniment organitzat per la Denominació d’Origen DO València i que s’ha consolidat com una de les cites anuals més importants del calendari vinícola. Durant l’acte, l’entitat amfitriona va presentar la campanya “Gracias a ti” i va lliurar dues distincions molt especials al Mèrit Vitivinícola. Un d’ells a l’enòleg i gerent de Bodegues Belda, Daniel Belda Albero.

Bodega ubicada a Fontanars dels Alforins i pertanyent a la marca Terres dels Alforins.

Que sempre ha estat al cap de la innovació i la modernitat malgrat ser un celler de tall tradicional i de llarga tradició familiar. Un premi que se li atorga pel seu compromís excepcional amb la qualitat impulsant pràctiques sostenibles i tècniques avançades en el cultiu i la producció del vi. A més de la per la seua habilitat per a connectar amb els productors i consumidors.

Ell fou també un dels impulsors en la creació fa més d’una dècada de l’associació Terres dels Alforins que engloba a les bodegues ubicades al triangle conformat entre Fontanars, Moixent i la Font de la Figuera i que ja té fama internacional. Ací es produeixen vins baix la denominació DO València.

L’altra distinció i a títol pòstum fou concedida a José Mª Gandia Perales. Sota el seu lideratge, els vins de Vicente Gandia no sols han guanyat nombrosos premis sinó que també han portat el nom de la DO València a cada racó del món.

Centenars de persones entre bodeguers, professionals del sector i mitjans de comunicació es donaren cita en aquesta Nit del Vi. Els assistents van tenir, com no, l’oportunitat de degustar una ampla varietat de vins de les 31 bodegues que formen part de la DO València.

Mèrit Vitivinícola a Daniel Belda

Comarcal.TV

Mèrit Vitivinícola a Daniel Belda

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés