El govern de Xàtiva fa balanç del primer any del Pacte de l’Almodí marcat pels avanços socials, la reivindicació d’inversions i les polítiques de progrés

Reprodueix vídeo

Balanç primer any del Pacte de l’Almodí Xàtiva

Al mes de juny de 2023, PSPV-PSOE i Xàtiva Unida signaren el Pacte de l’Almodí al marc d’actuació d’un govern de progrés, reivindicació i resistència. Ha passat un any i toca, per tant fer balanç.

Pel que fa a la línia referent al reforç dels avanços aconseguits destaca l’adjudicació de la redacció del projecte per a la construcció del nou centre de dia comarcal i les actuacions com a ciutat educadora.

Així, dins del Pla Edificat s’ha aconseguit l’ampliació de la delegació de competències per a la construcció del nou CEE Pla de la Mesquita; l’adjudicació del projecte de reforma de l’institut La Costera; l’adjudicació de redacció de projecte per a la reforma del CEIP Attilio Bruschetti i la construcció del nou aulari de l’IES Josep de Ribera.

Pel que fa a l’agenda cultural, molt variada, ha reivindicat el foment de l’ús del valencià; el treball de memòria democràtica i el compromís amb la igualtat.

Passem a l’apartat de reivindicacions d’inversions i millores de serveis públics.

Un any també marcat pel rebuig a polítiques regressives.

En aquest sentit també es va aprovar al plenari una moció de suport al Dia Mundial contra la lesfòbia, homofòbia, bifòbia i transfòbia.

Balanç primer any del Pacte de l’Almodí Xàtiva

Comarcal.TV

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés