Albaida ix al carrer per mostrar la seua devoció a la Verge del Remei amb motiu del centenari de la seua coronació i el 125 aniversari de la proclamació

Reprodueix vídeo

Albaida ix al carrer per mostrar la seua devoció a la Verge del Remei

Queda poc perquè acabe juny i aquest ha sigut un dels mesos més especials a Albaida. Unes setmanes on tot el poble ha demostrat la gran devoció per la seua patrona celebrant de forma massiva i intensa el centenari de la Coronació i el 125 aniversari de la proclamació de la Mare de Déu del Remei com a patrona. I ho ha fet sobretot als caps de setmana, moment en què la seua imatge ha recorregut els carrers, sempre engalanats.

I dur l’anda per a processonar està garantit ja que el grup de portadors i portadores està format per més de 80 persones.

La imatge actual és obra de l’escultor Juan Bautista Balaguer, deixeble d’Ignacio Vergara, realitzada en 1740. En 1875, l’escultor Modesto Pastor, natural del poble, va fer un tron amb àngels i núvols per a la Verge que va ser  destruït en 1936. La imatge original fou salvada per cèlebre pintor José Segrelles, que la va retenir al seu estudi particular. Una imatge que no ha deixat cap racó ni cap casa per visitar.

Una celebració que conclourà en el dia de la seua festivitat.

A banda de les processons on la Verge del Remei ha eixit al carrer també s’ha llançat un concurs fotogràfic per capturar els millors moments d’aquests dies de festa.

Albaida ix al carrer per mostrar la seua devoció a la Verge del Remei

Comarcal.TV

Albaida ix al carrer per mostrar la seua devoció a la Verge del Remei

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés