L’Olleria torna a viure amb gran èxit la Festa de l’Esport amb activitats esportives de diferents disciplines en la seua tercera edició

Reprodueix vídeo

III Festa de l’Esport a l’Olleria

L’Ajuntament de l’Olleria ha celebrat amb gran èxit de participació la III Festa de l’Esport. L’esdeveniment esportiu municipal més important de l’any que dona la benvinguda una edició més a l’estiu i que va estar dirigit als veïns de totes les edats. Una jornada on les associacions i agrupacions esportives locals foren les protagonistes al oferir a la població tot tipus d’exhibicions i competicions.

El Club Mr. Pàdel l’Olleria i el Club Pàdel Tennis l’Olleria van organitzar el Torneig de Pàdel Americà de 2a, 3a i 4a categoria mentre que les Escoles Esportives Municipals de Taekwondo  i Gimnàstica Rítmica i l’Acadèmia Ball Bambú van oferir exhibicions.

L’Olleria CF va dur a terme els Campionats de Futbol 3×3. L’Olleria FS els partits Prebenjamins, Aleví i Veterans. El Club de Triatló 3 Reptes, el Triatló Social i el Club d’Atletisme van estar molt atrafegats amb les Olimpíades atlètiques i la volta a peu popular.

Per altra banda, el Club de Tennis Taula va disputar un partit a nivell nacional i diferents partits oberts. Mentre el Club d’Escacs va celebrar la Partida Simultània amb Sergi Soler, l’Escola de Bàsquet el Tercer 3×3 “Vila de l’Olleria,  l’Associació de Volei Mixte els partits oberts i l’Associació Amics del Rebollet diferents partits d’exhibició.

A  més a més, des del club Ciclista Cap Amunt, Jojo’s Trail i Contra el Càncer de l’Olleria van preparar unes eixides pel municipi. Com veiem amb aquesta varietat de disciplines l’esport està ben present al municipi.

Una exitosa III Festa de l’Esport on aficionats i veïns han gaudit d’un gran vesprada i nit de manera saludable i alhora, divertida.

III Festa de l’Esport a l’Olleria

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés