L’equip de govern de Canals fa balanç del primer any de legislatura on s’ha pogut aprovar el pressupost després de 5 anys i es reprèn el Pla Edificant

Reprodueix vídeo

Valoració 1r any de govern a Canals

El govern de Canals, integrat pel PP i Suma’t ha fet balanç ha fet balanç del primer any de legislatura. Un any al front de l’Ajuntament on destaca, entre altres qüestions, l’aprovació del pressupost municipal després de 5 anys prorrogat; la represa del Pla Edificant o la millora de les instal·lacions esportives per l’arribada del nou Pla d’Inversions de la Diputació de València.

Una de les prioritats des de l’inici ha estat fer de Canals tot un referent esportiu però per aconseguir-ho s’havia d’escometre moltes millores a les instal·lacions esportives. En aquest sentit del nou pla d’Inversions de la Diputació on la localitat ha sigut beneficiària de vora 2 milions d’euros; mig milió aniran destinats al camp de futbol Quatre Camins.

Millores s’han efectuat als dos frontons, al trinquet municipal i es vol recuperar l’escola de pilota.

En matèria educativa les obres del nou IES Francesc Gil de Canals no es reprendran fins gener de 2025. Recordem que les obres es paralitzaren en setembre del 2023 per la fallida de l’empresa adjudicatària.

El Pla Edificant donarà moltes alegries a la localitat. Per a l’any que ve el Vicent Rius comptarà amb un nou menjador i gimnàs; al José Mollà es millorarà l’eficiència energètica com també ocorrerà a l’IES Sivera Font.

Passant a promoció econòmica l’alcalde destacaria les visites realitzades a les empreses locals per donar resposta a la demanda local de recerca de treball i de la mà d’Associem.

En aquest primer any també s’ha aconseguit desbloquejar obres importants; una d’elles en matèria d’infraestructura viària pendent des de fa anys. Parlem de l’ampliació de la carretera des de la Torreta fins la rotonda d’accés a l’autovia i la millora del drenatge per evitar les inundacions.

Pel que fa al pressupost municipal que entrava en vigor el passat 18 de juny ascendeix a més d’11 milions d’euros. Més del 50% es destina a salaris i a despeses de funcionament i manteniment.

Valoració 1r any de govern a Canals

Comarcal.TV

Valoració 1r any de govern a Canals

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés