Arriba al Moll dels Borja de Gandia “Symphony” un viatge virtual al cor de la música clàssica sota la batuta de Gustavo Dudamel

Reprodueix vídeo

Arriba al Moll dels Borja de Gandia “Symphony”

Un any més la Fundació la Caixa aterra al Moll dels Borja de Gandia amb les seues exposicions. Enguany, la que ja és la vintè-novena edició porta per títol “Symphony”, un viatge virtual al cor de la música clàssica. En aquesta mostra l’espectador pot situar-se enmig d’una orquestra simfònica, junt als violins i sota la batuta de Gustavo Dudamel, mentre interpreten a Beethoven.

Una experiència immersiva a partir de la tecnologia de la realitat virtual que, després de la seua estrena inicial al Museu de la Ciència Cosmocaixa, a Barcelona, segueix el seu periple itinerant al marc d’una gira que recorrerà un centenar de ciutats d’Espanya i Portugal durant deu anys.

Symphony comença com una pel·lícula panoràmica que introdueix a l’espectador en aquest viatge guiant-lo només a partir de sons. Posteriorment comença l’experiència virtual que ofereix una escolta emocionalment activa. Gràcies als canvis de posició de la càmera 360º dins de l’orquesta, el públic escoltarà i sentirà la música d’una forma nova i sorprenent i experimetnarà les diferents famílies d’instruments.

Pel que fa a la pel·lícula, ha sigut recentment reconeguda amb el premi Project of Influence 2013, impulsat per The Best in Heritage amb el recolzament del Consell Internacional de Museus i l’organització Europa Nuestra. La mostra romandrà a Gandia fins al 23 de juliol.

Arriba al Moll dels Borja de Gandia “Symphony”

Comarcal.TV

Arriba al Moll dels Borja de Gandia “Symphony”

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés