La Glorieta serà l’epicentre de la programació musical de la Setmana Gran de Moros i Cristians d’Ontinyent

Reprodueix vídeo

6 espectacles per a la Setmana Gran d’Ontinyent

El parc de la Glorieta d’Ontinyent serà enguany l’epicentre de els 6 jornades d’espectacles de la programació municipal prevista per l’Ajuntament per a la “Setmana Gran” de festes de Moros i Cristians, al marc de la programació “Ontinyent en concert”. Un escenari, la Glorieta, que comptarà, a més amb una zona de restauració amb ample horari.

La programació s’obrirà el 20 d’agost amb la “Nit Gran”, una activitat també inclosa dins la programació de Majors Actius. Es comptarà amb teatre, sopar i actuació musical.

El dimecres següent de vesprada tindrà lloc la cita musical infantil “Fantasy Land” i a les 23 hores serà el torn dels “Violonceli Brothers” amb el seu no espectacle “New Emotions”.

El dijous per la nit a la 01:00 actuarà l’orquestra “Matrix Band”; divendres a la mateixa hora “Cachondeo Party” i dissabte la macrodiscomòbil “Kraken Monster”. El diumenge es comptarà amb el retorn a la ciutat de l’orquestra “Montecarlo”.

Per altra banda un dels concerts que habitualment es feia a la Setmana Gran es potsposa per poder arribar a més públic. Ja que són dies carregats d’actes de comparses. Així, amb ajuda de la Diputació de València, aquest concert tindrà lloc al mes de setembre al marc del festival “Nomade”. Amb l’actuació Ontinyent del grup “Shinova, Guillem Gisbert i Sandra Monfort”.

Comarcal.TV

6 espectacles per a la Setmana Gran d'Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés