Xàtiva publica un llibre amb motiu de la 25a edició de Nits al Castell coordinat per Agustí Garzó

Reprodueix vídeo

Llibre ´25 anys de Nits al Castell´

El 25 aniversari de Nits al Castell ha motivat l’edició d’un llibre commemoratiu coordinat pel periodista xativí Agustí Garzó, autor també dels textos. El volum fa un repàs complet per les 24 edicions del festival que han donat de si 109 actuacions en total. La publicació ha estat editada per l’Ajuntament de Xàtiva amb el suport de la Direcció General de Cultura de la Generalitat Valenciana i s’ha imprès en Paper Plegat-Indústria Gràfica.

Agustí Garzó ha destacat l’esforç d’edició dut a terme durant els dos mesos de producció de la publicació.

Un aniversari que també suposa un punt de partida.

Un festival que es distingeix pel seu encisador escenari i que per al periodista presenta una dualitat.

El volum compta amb 112 pàgines de contingut i la part final és un àlbum fotogràfic amb més de 50 imatges de diverses actuacions.

Efectivament moltes de les imatges provenen dels arxius dels dos únics directors que el festival ha tingut en 25 anys.

I d’actuacions, el coordinador del volum destaca el de Gloria Gaynor per la seua repercussió i Víctor Manuel com a gust personal sense oblidar els 3 concerts de Botifarra.

La tirada és de dos mil exemplars i es distribuirà entre les persones assistents als espectacles de la vint-i-cinquena edició. Edició que s’enceta aquest dissabte 6 de juliol amb Soledad Giménez amb totes les localitats venudes. El cartell, enguany protagonitzat per dones continuarà el 13 de juliol amb Chambao; seguit de Marala i Queralt Lahoz per al dia 20 i per últim Pasión Vega el 27 de juliol.

Llibre ´25 anys de Nits al Castell´

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés