L’Olleria celebra el vintè aniversari del prestigiós CIMVO que combina classes, conferències i concerts a la Casa Santonja

Reprodueix vídeo

L’Olleria acull la vintena edició del CIMVO

Del 4 al 7 de juliol, l’Olleria ha acollit la vintena edició del Curs Internacional de Música Vila de l’Olleria, CIMVO, un esdeveniment acadèmic i artístic de gran prestigi. El calendari ha inclòs classes individuals, col·lectives, conferències, també exposicions i concerts al claustre de la Casa Santonja, un lloc amb un encant especial. Aquest curs s’obri a alumnes de metall professionals alhora que estudiants en conservatoris i alumnes d’escoles de música. Les classes s’enfoquen en millorar les seues habilitats, perfeccionar la interpretació i el repertori. A més de la psicologia de la música i la història dels instruments.

Com diem el CIMVO inclou diversos concerts. El primer d’ells, va comptar amb la participació del pianista Adolfo García que va estar acompanyat de diversos professors d’aquesta edició, entre ells, el director artístic del curs, José Cháfer. En aquest vintè aniversari el planter de mestres ha sigut com sempre del més alt nivell amb presència d’Eric Aubier, qui amb només 19 anys fou nomenat solista en l’orquestra de l’òpera de París o Andrea Tofanelli, professor de jazz trumpet and brass en l’escola de música de Fiesole, en Itàlia. La llista també inclou a Kefin Xiao de la Xina Philarmonic Orquestra; Peter Steine i Isabel Garcia, directora de l’Escola MID i coordinadora del CIMVO.

Les paraules del regidor de cultura van estar dirigides al director artístic del CIMVO.

El divendres el mateix escenari, la Casa Santonja, va acollir el concert de la Intokables Jove Big Band i Intokables Big Band i Andrea Tofanelli. I el dissabte 6 de juliol fou el torn de Peter Steiner junt a Constanze Hochwartner. Tot un luxe d’actuacions per a una de les edicions més especials del CIMVO, la número 20.

L’Olleria acull la vintena edició del CIMVO

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés