La Diputació de València desplega 4.000 sensors intel·ligents per a la recollida de dades en tots els municipis de la província

Reprodueix vídeo

La Diputació desplega 4000 sensors intel·ligents

La Diputació de València redobla la seua aposta per convertir a la província de València i els seus municipis en territoris intel·ligents. I ho fa gràcies al projecte Connecta València amb el que enguany es completarà el desplegament de quasi 4.000 sensors intel·ligents. Sensors instal·lats en tots i cadascun dels 266 municipis de la província.

Estos dispositius, que estan connectats a través d’una xarxa pròpia sense fil, recullen tot tipus de dades. Meteorològiques, mediambientals, de soroll o de mobilitat. Així com, també, tòtems amb informació turística, la qual cosa, millora la gestió municipal en nombroses àrees. Àrees com a medi ambient, mobilitat, aigua, aforaments, seguretat ciutadana o turisme.

Precisament un dels pilars fonamentals de l’estratègia de la Diputació és el suport als municipis mitjançant la convocatòria de subvencions destinades a projectes de ciutats intel·ligents. Enguany s’ha aconseguit un rècord de 304 projectes presentats, molt per damunt de la dada de 2023.

La consolidació de la Diputació de València com a institució capdavantera en matèria de territoris intel·ligents ve contrastada per reconeixements com el de la Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents. Assoliment que considera a la corporació una de les administracions territorials més disruptives i alhora innovadores en matèria d’Smart Cities. O també les nombroses peticions rebudes per a intervenir en fòrums especialitzats per tot el país.

A més la Diputació de València ha sigut seleccionada per Red.es com una de les entitats objecte d’un estudi de ciutats i territoris intel·ligents a nivell nacional.

La Diputació desplega 4000 sensors intel·ligents

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés