Gandia acollirà més de 100.000 persones a la sisena edició del Pirata Beach Fest

Reprodueix vídeo

Gandia està preparada per a la sisena edició del Pirata Beach Fest

La sisena edició Pirata Beach Fest que tindrà lloc a Gandia des del dimecres 10 al dissabte 13 de juliol congregarà, segons l’organització, més de 100.000 persones, en el que seran quatre dies plens de música i diversió. Aquest festival és una aposta forta i valenta per part dels organitzadors. Que un any més han triat per la seua permanència la ciutat de Gandia.

El Pirtaa és un festival ja consolidat, que creix any rere any. I que ja és un referent nacional que beneficia el comerç, l’hostaleria i la indústria dels allotjaments de Gandia. I es que són milers les persones que s’acosten un o dos dies per veure els seus artistes preferits en aquest macroesdeveniment musical.

Enguany encara té un plus afegit perquè s’ha treballat molt des de l’organització perquè el concert de comiat de ZOO es puga fer a la seua ciutat, Gandia.
El promotor del Pirata Fest ha expressat la seua satisfacció per l’acollida i ha destacat que el festival s’ha consolidat després d’haver nascut com “un projecte menut” que s’ha convertit en el segon festival més important de rock i rap només superat pel ViñaRock”. La millor prova d’això és que els abonaments ja estan esgotats i les entrades per dissabte també. Només en queden unes poques per dijous i divendres que acabaran esgotant-se en les pròximes hores.

Des del dimecres ja estarà en marxa la zona d’acampada amb 5.000 persones. I la demanda de càmpings, apartaments i hotels és ja molt alta perquè l’edat dels assistents ha augmentat i demanen un altre tipus d’allotjaments.

Gandia està preparada per a la sisena edició del Pirata Beach Fest

Comarcal.TV

Gandia està preparada per a la sisena edició del Pirata Beach Fest

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés