Ontinyent retrà homenatge als “germans Sabateta” amb una escultura junt la rotonda d’accés a la piscina coberta

Reprodueix vídeo

Ontinyent homenatjarà als germans Sabateta

El proper 26 de juliol Ontinyent retrà homenatge als “germans Sabateta”, Pepe i Vicent Gironés Pastor. I es farà amb la inauguració d’una escultura que posarà en valor la tradició agrària local tant lligada als orígens del barri del Llombo. Una iniciativa que va arribar a l’Ajuntament des del grup “Ontinyent Rural” que a les xarxes socials gestionen els germans Jordi i Quique Mollà.

L’escultura inclou l’ús del mateix tractor que els germans utilitzaven i que ha estat adequat amb suport de l’Ajuntament, en base a un disseny de Gonzalo Mollá i també de Vicent Cuarteró en la materialització del mateix. Es situarà, a més, molt a prop de la rotonda d’accés a la piscina coberta, un punt ubicat enfront del que era la granja dels Sabateta.

Ontinyent Rural és un grup per a la divulgació del patrimoni rural cultural alhora que material i històric de la capital de la Vall d’Albaida. Els Germans Sabateta és l’última entrada de la pàgina web on també trobem articles sobre el joc de la pilota, la família Descals, Sant Onofre o els Cacahueros.

L’homenatge als germans Sabateta serà el divendres 26 de juliol a les set i mitja de la vesprada.

Ontinyent homenatjarà als germans Sabateta

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés