Gran èxit del I Guardamar Fest, un esdeveniment per a tots els públics amb una variada oferta gastronòmica, mercat, jocs i música en directe

Reprodueix vídeo

Gran èxit del I Guardamar Fest

El “Guardamar Fest” va celebrar la seua primera edició el passat dissabte 20 de juliol a la Plaça de les Moreres de la localitat. Amb accés lliure per a tots els assistents, el festival va comptar amb una variada oferta de cervesa, menjar, un mercat, jocs i música en directe.

El mercat va presentar més de 30 productes típics artesanals de la comarca valenciana. Incloent-hi productes ecològics i de quilòmetre 0, brindant una excel·lent oportunitat per a descobrir i gaudir de la riquesa local. Entre les nombroses activitats disponibles, va tenir especial èxit un bou mecànic, a més d’altres jocs i atraccions per a totes les edats.

La programació musical va incloure les actuacions de “Distillery Folk & Music” i de “Feeling Velvet”. A més de la música en viu, els assistents van poder gaudir d’opcions gastronòmiques com hamburgueses i “perritos calientes”.

L’esdeveniment, acollit per la ciutadania amb gran èxit de participació, va estar organitzat per l’Ajuntament de Guardamar de la Safor i després de la que va ser una nit plena de diversió i entreteniment per a tota la família, ja es pensa en la propera edició.

Gran èxit del I Guardamar Fest

Comarcal.TV

Gran èxit del I Guardamar Fest

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés