La Generalitat reclama al CSD i l’RFEF l’informe amb els criteris d’exclusió de la candidatura de València al Mundial de Futbol 2030

Reprodueix vídeo

Reunió sobre la candidatura de València al Mundial de Futbol 2030

La Generalitat Valenciana, en nom de l’Ajuntament de València i de la candidatura de la ciutat, reclamarà al Consell Superior d’Esports (CSD) i a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) l’informe amb la valoració de les candidatures al mundial de futbol amb els criteris i puntuacions. Igualment, se sol·licitarà la informació sobre quin òrgan de l’RFEF ha aprovat o validat les seus. Així com el detall sobre la participació del CSD.

Així ho ha avançat el cap del Consell després de mantindre una trobada amb l’alcaldessa de València, María José Catalá, el director general d’Esports, Luis Cervera, i la regidora d’Esports, Rocío Gil. En la reunió s’ha analitzat els passos que se seguiran per a la candidatura de la ciutat per al mundial de futbol. Ja que, cinc dies després, ni el CSD ni l’RFEF han contestat els correus enviats.

En este sentit, els dirigents han coincidit a exigir al CSD que “es pronuncie d’una manera clara i isca del silenci per a donar una resposta a tots els valencians sobre la decisió de la RFEF d’excloure la ciutat de València”.  D’altra banda, en esta trobada també s’ha explicat que s’ha encarregat un informe tècnic a assessors externs. En infraestructures de la FIFA sobre la candidatura de València. Al mateix temps que s’ha sol·licitat a la FIFA la seua intervenció perquè “València complix tots els requisits”.

Reunió sobre la candidatura de València al Mundial de Futbol 2030

Comarcal.TV

Reunió sobre la candidatura de València al Mundial de Futbol 2030

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés