Ontinyent homenatja al seu món rural a través de la nova escultura del tractor original dels “germans Sabateta”

Reprodueix vídeo

Ontinyent homenatja al seu món rural

A iniciativa del grup Ontinyent Rural i amb el recolzament de la regidoria d’Agricultura , la ciutat d’Ontinyent ha recuperat, en forma d’escultura, el tractor original de Vicent i Pepe Gironés i Pastors, els “germans Sabateta” que s’ha ubicat al passeig de les Valquiries, junt a la rotonda d’accés a la piscina coberta.

El grup “Ontinyent Rural”, està gestionat a les xarxes socials pels germans Jordi i Quique Mollà. Els quals van traslladar la idea a la regidora de Medi Ambient per tal que l’Ajuntament la fera realitat.

La idea de la escultura es va iniciar amb un projecte que tenia dos encerts importants. Recuperar el tractor original com a base del monument i situar-lo en un espai amb molt de pas front a la granja dels germans Sabateta.

Entre les intervencions que es produïen destacaven per la seua emotivitat la de Carmen, germana del ja desaparegut Vicent i la del propi Pepe, qui donava les gràcies “a totes les persones que han col·laborat” en la posada en marxa i materialització de l’escultura.

Ontinyent homenatja al seu món rural

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés