La Generalitat reforça l’aliança amb la indústria audiovisual valenciana destinant 1,5 milions d’euros per a dinamitzar el sector

Reprodueix vídeo

La Generalitat reforça l’aliança amb la indústria audiovisual valenciana

La Generalitat ha signat un acord amb la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació per import d’1,5 milions d’euros. Per a contribuir a dinamitzar el sector de l’audiovisual. Aquests diners es transferiran a la televisió autonòmica per  la contractació de formats i continguts audiovisuals per a televisió, ràdio o mitjans digitals. Que compten amb elements originals i innovadors i que desenvolupen projectes de ficció i entreteniment. També inclou les retransmissions de festes populars en directe gràcies a la col·laboració de les televisions locals i comarcals que també es voran beneficiades d’aquest acord, a més d ela compra de drets d’antena de llargmetratges i minisèries de producció valenciana.

L’acord complementa les ajudes de l’Institut Valencià de Cultura que arriben als 8.700.000 euros i que es publicaran en setembre. En total, la producció audiovisual valenciana comptarà l’any que ve amb 10,2 milions d’euros.

El president també ha avançat que estudiarà una millora de deduccions fiscals existents per al rodatge de pel·lícules en la Comunitat.

El president ha indicat que “la Comunitat Valenciana constitueix per si mateixa un gran plató de cine, ja que disposa de localitzacions úniques i d’una gran infraestructura per a la producció audiovisual, com són els estudis de cinema de Ciutat de la Llum, considerats uns dels millors d’Europa i compta també amb uns grans professionals artístics i tècnics del sector”.

La Generalitat reforça l’aliança amb la indústria audiovisual valenciana

Comarcal.TV

La Generalitat reforça l’aliança amb la indústria audiovisual valenciana

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés