Amb una inversió de 150 milions, Edwards -la fàbrica de vàlvules cardíaques- s’instal·la a Moncada generant 1.200 ocupacions en una parcel·la de 86.000 metres quadrats

Reprodueix vídeo

Edwards Lifesciencies s’instal·la a Moncada

La multinacional estatunidenca Edwards Lifesciencies ha confirmat que abans de cap d’any iniciarà les obres de la seua planta de vàlvules cardíaques a Moncada III, una parcel·la de 86.000 metres quadrats al polígon de Moncada. La companyia ha rastrejat en els últims mesos a Europa i la resta del món possibles ubicacions i finalment s’ha decantat per València.

La inversió per a la que serà la seua sisena planta de fabricació cardiovascular a gran escala és de 150 milions d’euros. I implicarà la creació de 1.200 ocupacions en 2030. La planta disposarà d’una infraestructura amb capacitat per a produir anualment diversos milers d’unitats de vàlvules cardíaques. Destinades principalment a satisfer la demanda del mercat europeu. Estarà composta per diferents àrees, incloent-hi edificis de producció, oficina tècnica, laboratoris, magatzems de matèria primera i producte acabat, sales netes, i zones complementàries.

La Generalitat Valenciana col·laborarà en la selecció de personal a través de Labora en la preparació de la plantilla.

La companyia Edwards Lifesciencies ja va desenvolupar fa seixanta anys la primera vàlvula de cor artificial i hui és una firma líder en el món en solucions coronàries que han beneficiat a més d’un milió de pacients.

Edwards Lifesciencies s’instal·la a Moncada

Comarcal.TV

Edwards Lifesciencies s’instal·la a Moncada

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés