Montitxelvo demana ajuda a la Diputació per a soterrar la línia elèctrica que connecta el poble amb el pou d’aigua potable

Reprodueix vídeo

Montitxelvo demana ajuda a la Diputació per a soterrar la línia elèctrica

La Diputació de València ajudarà a Montitxelvo a resoldre el problema de la connexió elèctrica amb el pou d’aigua potable, una reivindicació històrica que l’alcalde ha traslladat a la vicepresidenta 1a, Natàlia Enguix. A la reunió també s’han repassat les prioritats del municipi. I els projectes que durant a terme amb els fons del Pla d’Inversions.

El Pla Obert d’Inversions assigna 810.000 euros a Montitxelvo, 150.000 euros més que els plans inversors de la Diputació en la passada legislatura. A esta quantitat cal sumar al voltant de 140.000 euros. Que corresponen enguany al municipi de la Vall en l’aportació de la pròpia Diputació al Fons de Cooperació en el qual participa amb el Consell. Amb aquestes quantitats i les futures entregues en els pròxims exercicis, Montitxelvo disposarà de més d’un milió i mig d’euros en ajudes per part de la corporació provincial.

L’alcalde, Marcel Carrillo, ha avançat que a més del projecte de soterrament de la línia elèctrica, el consistori té en marxa altres millores en instal·lacions esportives i  camins afectats per l’incendi del passat any en la zona. Així com la construcció de nous nínxols en el cementeri.

Montitxelvo demana ajuda a la Diputació per a soterrar la línia elèctrica

Comarcal.TV

Montitxelvo demana ajuda a la Diputació per a soterrar la línia elèctrica

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés