La Generalitat inverteix 8 milions d’euros per a reformar la depuradora de Teulada i doblar el volum d’aigua reutilitzada

Reprodueix vídeo

Reforma de la depuradora de Teulada

La Generalitat Valenciana invertirà vuit milions d’euros per a la reforma integral de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals, EDAR, de Teulada. L’actuació busca adequar i modernitzar la planta.  Així com ampliar la seua capacitat fins arribar als 300.000 m3/any de volum d’aigua reutilitzada. Es licitarà per via d’urgència perquè puga estar en funcionament en 18 mesos.

En la seua visita al municipi, el president ha enumerat les mesures d’emergència que està adoptant la Generalitat en tota la Comunitat per a pal·liar els efectes de la sequera. Entre elles la distribució d’aigua mitjançant 200 camions cuba per garantir l’abastiment tant d’explotacions agrícoles com ramaderes en zones afectades on s’inclouen la Marina Alta i la Marina Baixa. A més, també s’ha posat a disposició dels agricultors de la comarca aigua de rec de socors procedent de la depuradora de Teulada-Moraira.

Respecte a les restriccions del consum d’aigua en Teulada, el president ha assegurat que s’estan realitzant controls sanitaris per poder comunicar el més aviat possible a l’Ajuntament la recuperació de la normalitat.

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés