Alfarrasí enceta les sues festes amb la gran cavalcada humorística a càrrec de les comparses

Reprodueix vídeo

Cavalcada humorística 2024 a Alfarrasí

La segona setmana d’agost marca l’inici de les festes patronals i de moros i cristians d’Alfarrasí en honor al Crist de l’Agonia, la Santa Creu i el patró, Sant Roc. Dies on el poble s’ompli de color amb múltiples actes que atrau a veïns i gent d’altres localitats.

Així, el programa s’encetava el dissabte 10 d’agost a la mitjanit. I ho feia de la forma més divertida possible amb la gran cavalcada humorística que va comptar amb la participació de totes les comparses per l’itinerari de costum i finalitzant al recinte de les orquestres. Tanmateix, una cita plena d’originalitat on l’actualitat i la crítica local és clau per a la confecció dels grups i les disfresses.

“El bar de la piscina va tardar i la gent d’este poble sense cervesa no sap nadar” és el tema elegit per aquest grup escènic. Format per cerveses de totes les marques; refrescos; cambreres i cuiners.

Seguim amb les dones rubies que es pareixen i molt a la gran Rafaela Carrá. Quan amb els seus temes icònics omplia les pistes de ball.

Les Olimpíades celebrades a París inspiren les disfresses de la comparsa les Mores i ací trobem als atletes espanyols que han competit en multitud de disciplines, inclús en natació però aquesta no és molt sincronitzada.

Altre exemple el tenim en la comparsa Karkamios que ja està assajant els balls que amenitzaran l’entrada.

Una festa, la de moros i cristians que compleix les noces d’or i ací tenim la torta d’aniversari.

Una cercavila, com diem, molt divertida, que ha fet partícip a tot el poble i on les rialles, els balls i la festa que sempre garanteixen les xarangues va ressonar fins la matinada.

Cavalcada humorística 2024 a Alfarrasí

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés