El Sopar de Gala de Vallada compleix 50 anys amb una assistència de més de 600 comensals

Reprodueix vídeo

Vallada celebra el Sopar de Gala

El cel esclata en colors per a rebre la Comissió de Festers del 2024, amb la Reina, Maria Colomer i la seua Cort d’Honor, com les autèntiques protagonistes d’una nit en la que tornen a lluir vestides de gala, després de l’acte de presentació.

Entre aplaudiments i al ritme de la musica de banda arribaven desfilant tots els festers; ells impecables d’etiqueta i elles, espectaculars; de llarg deixaven una bonica composició de colors.

Aquesta és la nit del dimarts, 20 d’agost, una nit en la que s’obrin les portes del poliesportiu municipal de Vallada reconvertit en un luxós saló per a acollir els més de 600 comensals que participaven en el Sopar de gala amb l’espectacle posterior de l’orquestra Límite.

Aquesta és una de les cites més participatives de la localitat i tot ha d’estar a l’altura, per això s’ha confiat en Càtering Casablanca, d’Albaida.

Tant que hi ha qui mai falta a aquest sopar.

Un poble que, amb el Sopar de Gala d’enguany ja se’n anota 50 des de que els festers de 1974 van celebrar el primer.

I nosaltres anem a buscar-los fins donar amb ells i que ens conten com eren les festes i com va arrancar aquesta iniciativa.

Aquesta jornada només és la segona oficial de les festes. Encara queden per davant dies espectaculars amb actes culturals i cites religioses en honor a Sant Bertomeu, la Mare de Déu de Gràcia i el Santíssim Crist del Calvari.

Vallada celebra el Sopar de Gala

Vallada celebra el Sopar de Gala

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés